Wethouders van Lijst Riel Goirle

Samen met de burgemeester vormen wethouders het College van Burgemeester en Wethouders, en ze zorgen voor het dagelijkse bestuur van een gemeente. Elke wethouder heeft een portefeulle, een deeltaak binnen de gemeente. Denk aan financiën, volkshuisvesting, onderwijs of milieu. De wethouder werkt nauw samen met de betreffende ambtenaren binnen de gemeente en volgt de richtlijnen uitgezet door de gemeenteraad. 

Wethouder Goirle

Harry

 

 

 

 

 

 

 

Biografie

Lid sinds 2007 van Lijst Riel Goirle en sinds 2010 lid van de gemeenteraad namens LRG. Harry was tot augustus 2015 directeur van o.b.s. Den Bongerd in Goirle en lid van het College van Bestuur van de Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Goirle.

"Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in politiek. Mijn politieke overtuiging en idealen komen het meest overeen met die van D66. Ik ben daar dan ook landelijk lid van. Voor deze partij ben ik een aantal jaren wethouder geweest in de gemeente Goirle samen met Jan Schellekens en Sjef Verhoeven. Toen D66 niet meer meedeed met de verkiezingen heb ik me in 2007 aangesloten bij Lijst Riel Goirle. Gezien de ervaringen uit het verleden past de lijst goed bij mijn ideeën. Het blijft me boeien om direct betrokken te zijn bij het wel wee van onze Gemeente en om iets te mogen betekenen voor onze inwoners. Ik zet me daarom ook gedurende de komende periode weer graag in voor onze Gemeente."

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.